REIS OP MAAT of een dagje uit als rolstoelgebruiker?

 

Wij doen mee met toertochten maar wij bieden ook reizen op maat. Deze dagtrips of meerdaagse reizen zijn afgestemd op een bepaalde route of een persoonlijk reisdoel. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden van de betreffende passagier, maar nog meer naar de wensen! Want het gaat om de individuele ervaring en ieder mens is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om een ervaring op maat aan te bieden.

De beleving van de passagier staat te allen tijde voorop. Daarom kijken we vooraf naar de wensen en daar plannen we dan de tocht om heen. Een dagdeel of een meerdaagse tocht, misschien wil er een extra passagier mee? Alles is mogelijk. Als je interesse hebt neem dan contact met ons op en we gaan er samen voor zorgen dat je de vrijheid van het motorrijden ervaart!

KOSTENINDICATIE

Wij zijn een Stichting en ons team bestaat uit louter vrijwilligers (met ruime ervaring als motorrijder en in de zorg) daarom hoeven wij geen commerciële tarieven te hanteren. Onze kosten zijn derhalve puur gebaseerd op de onderhouds- en brandstofkosten.

Wij hanteren de volgende tarieven:

Starttarief: € 50,-
Kilometertarief: € 0,35 per km (ook voor het rijden van en naar de startlocatie).

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw persoonlijke beleving. Stuur ons dan een berichtje met jouw wensen dan laten wij jou alle mogelijkheden weten.

Stichting Wheels4Freedom

Gerben de Lange
Gouwe 40 A
1718 LL Hoogwoud
06-12703717

 

Stuur ons een bericht

KvK : 63889722

IBAN : NL90RABO0305839144

RSIN : 855441951

 

ANBI status

Stichting Wheels4Freedom  heeft  de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling).

Donaties aan onze stichting zijn  derhalve aftrekbaar van de belasting.

Lees meer >>

Contact opnemen

Heb je een vraag aan ons, wil je ons iets voorleggen of gewoon meer informatie over wat wij doen en wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons dan gerust een mailtje. We komen dan zo snel mogelijk met een reactie.

E-mail sturen >>

Te huur: rolstoelvriendelijk vakantiehuisje. Kijk voor meer informatie op Het Gouwe Boetje