MISSIE

Missie van stichting Wheels4freedom

Motorrijden voor rolstoelgebruikers bereikbaar maken, dat is onze missie. De initiatiefnemer van onze stichting en de andere vrijwilligers van het eerste uur zijn allen werkzaam in de gezondheidszorg en tevens fervent en ervaren motorrijder. Wij vinden daarom ook dat motorrijden voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook als dat in eerste instantie misschien wat minder voor de hand ligt, doordat iemand te maken heeft met lichamelijke beperkingen. Daarnaast streven we er ook naar dat rolstoelgebruikers maximaal kunnen participeren in de samenleving. Daarbij gaan we graag uit van de mogelijkheden en niet van de onmogelijkheden.

 

Visie van onze stichting

Onze visie is om met motorrijden op innovatieve wijze bij te kunnen dragen aan het welzijn van rolstoelgebruikers en hun directe omgeving, volledig vanuit ieders eigen wens. Wij beleven zelf al jaren zoveel plezier aan het motorrijden en daarom willen we rolstoelgebruikers, net als mensen zonder beperking, de kans geven dit gevoel ook te kunnen beleven.
Het gaat bij ons daarbij om een totale beleving. De rolstoelgebruiker staat hierbij centraal en diens wens is daarom bepalend voor de keuze van de rit en de route. Uiteraard plannen we dit allemaal volledig in overleg.

 

Stichting Wheels4Freedom

Gerben de Lange
Gouwe 40 A
1718 LL Hoogwoud
06-12703717

 

Stuur ons een bericht

KvK : 63889722

IBAN : NL90RABO0305839144

RSIN : 855441951

 

ANBI status

Stichting Wheels4Freedom  heeft  de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling).

Donaties aan onze stichting zijn  derhalve aftrekbaar van de belasting.

Lees meer >>

Contact opnemen

Heb je een vraag aan ons, wil je ons iets voorleggen of gewoon meer informatie over wat wij doen en wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons dan gerust een mailtje. We komen dan zo snel mogelijk met een reactie.

E-mail sturen >>

Te huur: rolstoelvriendelijk vakantiehuisje. Kijk voor meer informatie op Het Gouwe Boetje