Gastenboek

door | apr 2, 2015 | 50 reacties

Ervaringen van rolstoelgebruikers met hun tocht in onze aangepaste motor zijspan

Veel rolstoelgebruikers hebben al kunnen genieten van een rit in onze aangepaste motor zijspan. Heb je ook een mooie tocht gemaakt met een vrijwilliger van de stichting Wheels4freedom? We zouden het heel leuk vinden als je een bericht achterlaat! Dat helpt andere bezoekers van de website ook weer om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden die wij bieden aan mensen met een beperking die rolstoelafhankelijk zijn.

Scroll naar beneden om een bericht te schrijven.

 

50 Reacties

 1. Marcel

  Onze jongste dochter had haar motorrijbewijs eind vorig jaar gehaald en wilde samen met mij een rit maken. Helaas zat dat er vanwege mijn ziekte niet meer in. Na wat zoekwerk heeft ze ‘Stichting Wheels4Freedom’ gevonden en als verrassing een rit geregeld. Dat deel heeft ze wel verteld omdat er eventueel afgezegd moest worden als ik me niet goed genoeg voelde. Maar gelukkig voelde ik met prima dus dat ging door.

  Als echte verrassing waren en een paar familie en vrienden met motor of ander vervoersmiddel aanwezig die meereden.

  Daarnaast heeft ze stiekem contact gezocht met mijn oude motorclub en waren er als extra dubbele verrassing ongeveer 25 clubleden op komen dagen.

  Dus een onvergetelijke dag gehad, dank aan de jongste dochter, mijn gezin, familie, vrienden, Stichting Wheels4Freedom (bedankt Gerben) en de motorclub.

  Antwoord
 2. Henk

  Was een superleuke dag vandaag Dorien heeft echt genoten.
  Tot de volgende keer.
  Groeten Henk

  Antwoord
 3. Robert

  Uw site is erg interessant, veel groeten!

  Antwoord
 4. Adam

  Uw website is erg cool en interessant, ik groet u van harte.

  Antwoord
 5. Janet van der Weijden

  Vandaag met motorrijder Henk een prachtige rit gemaakt door het groene hart richting Woerden. In het zonnetje, langs kronkelende wegen en water, met dochter en haar vriend op een motor voorop.
  Wat was dat een fantastische belevenis. Wheels4Freedom, en Gerben en Henk in het bijzonder, heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze heerlijke motormiddag! Ik kijk uit naar een volgend keer.
  Hartelijke groet, Janet

  Antwoord
 6. Bo Rijvers

  Gisteren een paar uur wezen toeren met Hans. Supertijd gehad! Alles was piekfijn geregeld en de mannen zijn heel behulpzaam, vriendelijk en hebben humor. Een aanrader voor iedereen die dacht dat hij/zij het niet meer ging meemaken!

  Antwoord
 7. Bo Rijvers

  Vandaag bij Heliomare een kort ritje gemaakt met mijn rolstoel in het zijspan, supergaaf! Ik moet wel even leren niet zo blij te grijnzen want mijn voortanden worden er zo droog van 🙂
  Ik ga eens bedenken waar ik heen zou willen toeren en neem dan contact met jullie op. Ik heb er nu al zin in!

  Antwoord
 8. Lydia Floor

  Bedankt voor de gave rit met David door de bollenvelden naar Haarlem. Ik heb genoten! Dank je wel dat je mooie foto’s van me hebt gemaakt. Tot de volgende keer! Groetjes van Lydia.

  Antwoord
 9. Willem van't Hof

  Wat is jullie nieuwe website prachtig geworden. Bedankt voor de vermelding als sponsor. Wij zullen ook dit jaar weer een financiële bijdrage leveren waar jullie weer mooie initiatieven mee kunnen ontplooien. Heel veel succes! Sine Dubio Consultancy.

  Antwoord
 10. Arjan Oostenbruggen

  Zeer leuk gedaan van de riki stichting zoon ritje met de motor ARJAN Oostenbruggen Mariaoort vinkeveen

  Antwoord
 11. Eugène van Wijk

  Op een prachtige zonnige zondag, 24 september, heb ik genoten van een uurtje motorrijden met Rob. Wel spannend. Zou alles goed gaan met mijn zware elektrische rolstoel vol met extra apparatuur? En met mezelf? Maar alles ging goed! Voor Rob ging het waarschijnlijk slaapverwekkend langzaam maar voor mij was de sensatie groot. Het lijkt of je veel sneller gaat dan met de auto. En dan de wind die hard om je heen suist. Het was een prachtige leuke ervaring. De rest van de dag én de dag erna was ik uitgeteld maar dat had ik er héél graag voor over! Chapeau voor jullie geweldige initiatief en inzet! Tot een volgende keer! Eugène

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Ha Eugene,
   Bedankt voor je leuke reactie. Mooi dat je zo’n prachtige ervaring hebt gehad. Daar doen we het voor. Hopelijk spreken we volgend jaar nog eens af.
   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
 12. Andrew van Overeem

  Hallo, ik zag vandaag 29-07-2017 jullie motor in Maastricht, jullie waren met de klant in de Eiffel geweest, ik heb de blik in de ogen gezien van hem en van jullie motorrijder, dat zegt genoeg. Geweldig initiatief, zelf rij ik ook motor. Maar die blik van jullie was geweldig. Veel succes in de toekomst.Meer motoren en misschien met onze club meerijden?

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Hoi Andrew. Dank je wel voor je leuke reactie. We waren na 300 km uitgeblust maar ondanks dat straalden we dit kennelijk uit.
   We gaan inderdaad nog een zijspan bouwen en hopen met deze twee spannen, vrienden en stellen samen iets moois aan te bieden.
   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
 13. Rene Grondman namens Vader en Tante

  Hallo Gerben,

  Mijn vader de ouwe motormuis heeft zo genoten van het ritje met Marcel en is nog steeds helemaal vol mee bezig dat van het geld wat we van de verkoop van hun laptop en nog een donatie van mijn suikertantetje met een afronding van mij naar een mooi rond bedrag overgemaakt hebben om het tweede span zo snel mogelijk ook op de weg te kunnen krijgen.

  Nog steeds heel trots op jullie werk en inzet.

  Groetjes van diverse familieleden van de familie Grondman en Eggink

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Rene

   Dank jullie wel voor jullie mooie bijdrage. We kunnen het erg goed gebruiken voor ons tweede zijspan!
   Wil je namens al onze vrijwilligers iedereen ontzettend bedanken hier voor?

   Vriendelijke groet Gerben
   Stichting Wheels4Freedom

   Antwoord
 14. Torien Kusters-Vrolyk

  Ook ik wil hier wat tegen deze schatjes wat kwijt.
  Zaterdag 5 november 2016. Was DE KOUDE POTEN TOCHT Van KELPEN OLER naar VALKENBURG Het was een heerlijke dag.
  En een bijzondere Gave ERVARING en onvergetelijke en mooi rit.
  Gerben en alle jongens Ik zal zeker reclame maken Ik hoop dat als jullie een tweede bakkie erbij hebben aan ons denken. want Hennie is jammer genoeg niet met de motor mee kunnen gaan. Ik hoop van harte dat jullie dit ng lang kunnen blijven doen. En dat er meer sponsors jullie club helpen. Groetjes aan mijn schatjes en een dikke kus.

  Antwoord
 15. Pauline Iványi

  Hi Gerben,
  hier een berichtje van je vroegere buurvrouw! Wij wonen sinds 2003 in Tsjechie en krijgen regelmatig Nederlandse kranten en tijdschriften door. Mijn ouders stuurden mij een artikel over jou uit het Haarlems Dagblad. Wat een gaaf project Gerben! Ik wens je heel veel succes!!!
  = Pauline =

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Ha Pauline
   Hier alles goed. Dank je wel voor je bericht. Komend jaar ga ik aan span 2 beginnen. Fijne jaarwisseling en groeten daar.

   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
 16. Peter Olsthoorn

  Hallo Gerben,

  Ik weet niet of het technisch mogelijk is (of te maken) maar misschien is het ook leuk dat deelnemers en of begeleiders een fotootje van hun rit kunnen uploaden in dit gasten boek?

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Peter. Er wordt aan de website gewerkt. Het is de bedoeling dat we foto’s van ritten neer zetten op een pagina. Jouw idee vind ik erg leuk en ga na of dit kan. Bedankt voor de tip!

   Vriendelijke groet,
   Gerben de Lange

   Antwoord
   • Pieter Posthuma

    Ha die Gerben,
    ik ga kijken wat ik op de pagna’s kan doen … op dit moment lijkt het of ik te weinig rechten heb als ik de pagina vergelijk met die van Sjaak.
    Je hoort van me
    Groetjes Pieter

    Antwoord
 17. Peter Olsthoorn

  Hallo Gerben,

  Na diversen contacten was het gisteren dan zover dat jij mijn oud motormaatje Aat een dagje heb rondgereden met jouw zijspan.
  Hij is door de ziekte ALS in een rolstoel beland maar wilde het motorrijden met al zijn elementen nog eens mee maken.
  Nou dat is je gelukt hoor al bij het vertrek begon het te regenen en ook van de wind hadden we voldoende vaak last.
  Gelukkig gaf de koffie en de uitsmijter wat afwisseling en verdraaid we zagen langs het water bij Schoonhoven zelfs een flets zonnetje.
  Maar fijn voor de motorbeleving kwamen er op de dijkjes langs de lek wederom donkere wolken met voldoende water om nat te worden.
  Maar de lol en het plezier bij Aat was groot en niet te verpesten met net zoveel verhalen van zijn eigen rijdbelevenissen in het verleden naar Schotland en andere landen werd het een onvergetelijke dag.
  Bedankt daarvoor en na een slechte nachtrust en een schore stem praat Aat alweer over een nieuwe belevenis in jullie zijspan, dus graag tot ziens

  Antwoord
 18. Familie Grondman en Eggink

  Beste Marcel en Gerben,
  Mijn vierentachtig jarige (schoon)vader heeft met een onovertroffen inzet en gedrevenheid van Marcel de tour van zijn leven gehad.
  Vanaf lunchroom Tante Sientje aan het Julianaplein te Haarlem via de mooiste plekjes en weggentjes naar de Kop van de Haven in IJmuiden gereden om daar een lekker visje te eten.
  Hierna is de rit voortgezet richting Haarlem en geëindigd in de Ambulance en brandweerpost.
  Ondanks dat het een frisse dag was wilde hij geen handschoenen of beschermdek om the real motorbike feeling te ervaren, een wereldse belevenis waar hij het nog steeds over heeft.
  De rondleiding van Gerben en Marcel langs de brandweer memorabele was voor de oud brandweer opa de kers op de hele mooie dag taart.
  Als oud motorrijder nu door zijn kleindochter van 10 jaar aangesproken als “Motormuis”

  Jongens nogmaals heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag.
  Wij spreken de wens uit dat jullie op deze manier nog heel veel andere motor liefhebbers een mooie rit kunnen geven.

  Voor ons zijn jullie TOPPERS!

  Met vriendelijke groet,
  Opa Hans, familie Grondman en Eggink

  Antwoord
 19. Corinne Verdick

  Hoi. Mijn man en ik zijn allebei motorrijders en vinden dit een super initiatief. Rob (mijn man) heeft een bedrijfsruimte in Leidschendam waarvan jullie een gedeelte kosteloos kunnen gebruiken voor het maken van de tweede zijspan. Hoor graag of jullie interesse hebben. Groetjes Corinne

  Antwoord
  • Pieter Posthuma

   Beste Corinne

   Als eerste dank voor je mail. Heel fijn dat jullie zo meedenken met ons! Op dit moment ben ik op zoek naar een schuur met een huis, ja, inderdaad in volgorde van belangrijkheid, hihihi.
   Voor mij ligt Leidschendam niet echt heel erg dichtbij en daarom wat lastig om in de dagelijkse praktijk te combineren met werk en kinderen. Heel jammer dat ik niet gebruik kan maken van de door jullie fantastisch aangeboden ruimte en mogelijkheden.
   Wel ontzettend leuk van jullie om ons dit aan te bieden.

   Vriendelijke groet,

   Gerben de Lange

   Antwoord
 20. tonnie

  hallo, ik rij ook al jaren in vught mee .
  dat is voor mensen met een lichte handicap ,
  ze moeten wel op een solomotor kunnen zitten.
  de gezichten die je ziet als je afstapt na de rit…..super !!!!!!
  DUS super goed doel van jullie
  ik heb nog een jas over die komt jullie kant op
  ik doe er ook handschoenen bij . …kijk maar wat je er mee kan .

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Tonnie, leuk om te horen! We zijn erg blij met de spullen en gaan er vast gebruik van maken. Wie weet treffen we elkaar nog eens ergens bij een rit.

   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
   • Gerben de Lange

    Beste Tonnie,

    We hebben je spullen mogen ontvangen. Nogmaals ontzettend bedankt hoor.

    Vriendelijke groet Gerben

    Antwoord
 21. Sarah

  I love the colors of your site 🙂

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Thank you!

   Antwoord
 22. Ronald

  Hallo Gerben,

  ok, gaan we regelen en graag gedaan.

  Heel veel succes met jullie stichting!

  Groeten,
  Ronald

  Antwoord
 23. Ronald

  Hallo Gerben,

  Heb nog een textielen jas liggen, met voering (thermo en waterdichte), in goede staat, maat L.
  Kan ik deze naar bovengenoemd adres sturen? (woon niet in de buurt helaas, anders was ik graag langs gereden),
  Ik hoor het graag,

  Groeten,
  Ronald

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Ronald,

   Als je ze daar heen wil sturen graag. Nogmaals dank voor de jas. We zijn er erg blij mee!

   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
 24. Aivy

  Hoi,

  Ik zag jullie oproep in Motorme voor motorjassen. Wij hebben hier nog twee jassen hangen. Leren jassen met de maten XL en M. Helemaal voor jullie.

  Warme groet,
  Aivy Kamerling

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Aivy
   Dank je wel voor je aanbieding, daar zijn we heel blij mee!Woon je in de buurt van Haarlem?Dan kunnen we wellicht even afspreken.Lukt dat niet zou je het dan op kunnen sturen naar:
   Stichting Wheels4Freedom
   Mambo 48 2152SV
   Nieuw Vennep

   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
   • Aivy

    Hoi Gerben,

    Wij wonen in Twente. We zullen ze opsturen naar de stichting.

    Mooi initiatief zo kunnen deze mensen ook genieten van het motorrijden.

    warme groet,
    Aivy

    Antwoord
 25. Aart

  Hallo,

  Vanavond zag ik in Motome afl 22 het item over jullie stichting. Prachtig doel en ik geloof zeker dat veel mensen daar plezier van gaan hebben.
  Op je vraag om motorjassen: ik heb een motorjas in de kast hangen die ik niet meer gebruik, want te klein geworden. Hij is helemaal schoon (laten reinigen voordat ik ‘m weghing), merk MQP, maat M, met uitneembare fleece binnenjas. Ik steek niet m’n hand in het vuur voor de waterdichtheid, ik hoop niet dat dat een probleem is?
  Ik zie dat jullie al meerdere aanbiedingen hebben. Kan ik de jas ook zelf komen brengen naar Nieuw-Vennep?
  Groet,
  Aart (omg R’dam)

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Aart,
   Dank je wel voor je aanbod. We zijn er erg blij mee.
   Zeker maat M komt goed van pas. Natuurlijk kan je de jas brengen, geen enkel probleem.
   Onze contactgegevens zijn:

   Stichting Wheels4Freedom
   Mambo 48
   2152SV Nieuw Vennep
   0612703717

   Nogmaals dank en een goed weekend toegewenst.

   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
 26. gerrit

  Waar kan de motorjas naar toe?

  mvg Gerrit

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Gerrit,
   Bedankt voor je reactie. Je mag de jas sturen naar: Stichting Wheels4Freedom, Mambo 48, 2152SV, Nieuw Vennep
   Alvast namens onze Stichting en toekomstige bakkenisten bedankt!
   Vriendelijke groet Gerben

   Antwoord
 27. Gerben de Lange

  Beste Joop,
  Dank je wel voor je ontzettend leuke reactie. We gaan er iets mooi’s van maken!
  Vriendelijke groet Gerben

  Antwoord
 28. Joop

  Allerbeste Gerben,
  Ik weet dat je heel wat obstakels heeft moeten trotseren om deze combinatie te creëren tot dit mooie eindresultaat om jouw droom,en dat van de gehandicapte mens,mogelijk heeft doen uitkomen.
  Graag wil ik mijn waardering daarvoor uitbrengen,en hoop dat er vele mooie, veilige,en liefdevolle tochten zullen volgen.
  Gr.Joop

  Antwoord
 29. Martijn Rademaker

  Hallo Gerben en collega’s van Wheels4Freedom,

  Bij deze wil ik nog even zeggen, dat ik het een fantastisch initiatief vind, dat jullie genomen hebben met jullie stichting. Dat zijspanrijden is echt hartstikke gaaf en ik hoop dan ook, dat jullie in de toekomst meer zijspannen kunnen bouwen, oftewel dat jullie stichting groter mag worden, zodat jullie je mogelijkheden kunnen uitbreiden. “Naast toeren zou ik bijv. ook wel eens willen zijspanracen op het circuit!!”

  Vriendelijke groeten en veel succes, Martijn Rademaker, Zandvoort

  Antwoord
 30. Ed Borg

  Beste Gerben afgelopen Donderdag heb ik bij jou op de motor in de zijspan mogen rijden een hele ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. ik ik wil jou en de rest erg bedanken

  Antwoord
 31. john boedhoe

  hoi beste stichting Wheels4Freedom
  ik ben John Boedhoe ik woon zelfstandig in Zandvoort-noord een Dependance van WoonCentrum Nieuw Unicum waar ik terug keerende Super Mobiliteit Dag aan mee deed in de regen haha . ik rij altijd met mij Elro. heen en weer na unicum als er wat te doen is met elkaar of voor een afspraak . ik werk normaal als 3D.project Architect eigen baas .Maar ik werd zo veras met jullie echt waar mij hart begon echt weer te bonken omdat ik vroeger ook met een BMW. met zijspan heb gereden mij droom werd werkelijk Super was dat en ik wil dolgraag bij jullie aan sluiten . Met Vriendelijke groet John Boedhoe

  Antwoord
 32. Frank Heemskerk -eigennaar van DOE-reizen

  Beste Gerben,
  Ik ben blij verrast dat ik jou met deze zijspan zaterdag 30-05-2015 aan de start van de Appierun zag staan.
  Zowel jij als ik weten dat er nog maar één andere zijspan in Nederland is, geschikt voor rolstoelers.
  Ik wens je heel veel leuke en veilige km toe en als ik je ergens mee van dient kan zijn hoor ik het graag.

  SUCCES
  Frank

  Antwoord
  • Gerben de Lange

   Beste Frank,
   Bedankt voor je leuke reactie. We gaan vast nog van elkaar horen!
   Vriendelijke groet,
   Gerben

   Antwoord
 33. Dennis

  Goed initiatief, mooie site, heel veel suc6 Geb.

  Antwoord
 34. Irene

  Heel veel succes!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stichting Wheels4Freedom

Gerben de Lange
Gouwe 40 A
1718 LL Hoogwoud
06-12703717

 

Stuur ons een bericht

KvK : 63889722

IBAN : NL90RABO0305839144

RSIN : 855441951

 

ANBI status

Stichting Wheels4Freedom  heeft  de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling).

Donaties aan onze stichting zijn  derhalve aftrekbaar van de belasting.

Lees meer >>

Contact opnemen

Heb je een vraag aan ons, wil je ons iets voorleggen of gewoon meer informatie over wat wij doen en wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons dan gerust een mailtje. We komen dan zo snel mogelijk met een reactie.

E-mail sturen >>

Te huur: rolstoelvriendelijk vakantiehuisje. Kijk voor meer informatie op Het Gouwe Boetje