Reis op maat

Motortochten voor gehandicapten

Reis op maat

Wij doen mee met toertochten maar wij bieden ook reizen op maat. Afgestemd op een bepaalde route of een persoonlijk reisdoel. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden van de passagier, maar nog meer naar de wensen! Want het gaat om de individuele ervaring. Daarom vinden wij het belangrijk om een ervaring op maat aan te bieden.

De beleving van de passagier staat ten alle tijde voorop. Daarom kijken we vooraf naar de wensen en plannen we daar de tocht om heen. Een dagdeel of een meerdaagse tocht, een extra passagier mee? Alles is mogelijk. Als je interesse hebt neem dan contact met ons op en we gaan samen er voor zorgen dat je de vrijheid van het motorrijden ervaart!

Kostenindicatie
Wij zijn een Stichting en ons team bestaat uit louter vrijwilligers (met ruime ervaring als motorrijder en in de zorg) daarom hoeven wij geen commerciële tarieven te hanteren. Daarom zijn onze kosten puur gebaseerd op de onderhouds- en brandstofkosten.
Wij hanteren het volgende tarief:

Starttarief: € 50,-
Kilometertarief: € 0,35 per km (ook voor rijden van en naar de startlocatie)

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw persoonlijke beleving. Stuur ons een contact met jouw wensen dan laten wij jou alle mogelijkheden weten.

Reageren is niet mogelijk