Over Wheels4freedom

Wheels4Freedom is een stichting die rolstoelgebruikers de kans wil geven om het motorrijden te ervaren. Het krachtenspel van motorrijden en het voelen van de elementen willen we delen en we hopen dat jullie hetzelfde ervaren als wij.

Onze stichting bestaat uit motorrijders en we zijn allemaal werkzaam in de gezondheidszorg. Een manager van een zorgteam van een gemeente. Een ambulance verpleegkundige en twee ambulancechauffeur’s. Ook voor eventuele medische handelingen draaien wij onze handen niet om.

Eerst was het idee om te gaan kijken of er de mogelijkheid was om parttime te werken bij een organisatie die motorreizen aanbied voor rolstoelgebruikers. We kwamen er al snel achter dat dit niet bestaat. Het idee was dan ook om dit zelf op te starten. Na wat brainstormsessies hebben we de bouw van het zijspan opgepakt om dit vorm te kunnen geven. Waarom een stichting? Via onze stichting willen we geld inzamelen om op deze wijze de kosten voor rolstoelgebruikers zo laag mogelijk te houden. De medische wereld en zorg kosten al meer dan genoeg.

Onze missie is het ontwikkelen van een of meerdere dagen genieten van motorrijden voor mensen met een lichamelijke beperking. Het gaat ons om een totale beleving waarbij de wens van onze klanten voorop staat. Hun wens is onze missie. Onze visie is dat het avontuur van motorrijden voor iedereen bereikbaar moet zijn.Daarbij gaan wij uit van de mogelijkheden en niet van de onmogelijkheden. Hierbij kunnen we rekenen op onze vrijwilligers en ons netwerk.

Reageren is niet mogelijk